Werkwijze

De camerajournalisten van de Camjo Centrale

* De Camjo Centrale vertegenwoordigt de beste en meest getalenteerde camerajournalisten van Nederland. Zij hebben het talent en de ervaring om die film te maken die uw doelgroep zal aanspreken en inspireren.

* Iedere camerajournalist heeft zijn of haar talent op een andere manier ontwikkeld. Wij selecteren voor uw opdracht die camjo's die het meest geschikt zijn voor de productie van uw film.

* Vanuit de Camjo Centrale begeleiden wij onze camjo's bij de volledige productie van uw film. U heeft er zelf geen omkijken naar.

* De Camjo Centrale is het adres voor iedereen die snel en efficiënt een film wil laten maken tegen een overzichtelijke prijs. In vergelijking met traditionele productiemethoden is werken met zelfstandig opererende camerajournalisten zeer voordelig. 

* Vandaag bellen, morgen draaien.

Werkwijze

Onze camjo's produceren, naar aanleiding van uw instructies of ideeën, zelfstandig films of items voor televisieprogramma's, websites en presentaties.

Het productieproces kent doorgaans drie fasen. De research, het draaien en de montage. Naar aanleiding van uw briefing of ideeen zoekt de camjo mensen en situaties die voor uw film van belang zijn. Dit doet hij of zij meestal in overleg of in samenwerking met u. Op basis van het researchverslag wordt er in overleg met u besloten waar en wanneer er wordt gedraaid. Een camjo draait vaak alleen of wordt soms geassisteerd door een geluidsman als de situatie daar om vraagt. De camjo monteert daarna uit het verzamelde materiaal een eerste, lange versie die hij of zij samen met u doorkijkt. Welke delen van de film zijn voor u belangrijk? Welke delen kunnen eruit? De camjo moneert daarna een tweede, meestal definitieve versie.

De film kan in ieder gewenst formaat worden opgeleverd. Digitale Betacam, DVD of Mpeg.

Wij selecteren de makers die het beste passen bij uw filmplan. Daarbij letten we op individuele kwaliteit, ervaring en talent.

De Camjo Centrale is onderdeel van het productiebedrijf Hollandse Helden.

Klik hier voor meer informatie.